Hur kommer jag igång med Viaplay?

• Du som köper V-paket får även tillgång till paketets kanaler via playtjänsten Viaplay - helt utan extra kostnad. På så sätt kan du se dina Viaplay-kanaler direkt i din dator, smartphone eller surfplatta var och när du vill!

Efter att du har beställt någon av Viasats kanalpaket kan det ta upp till en vecka innan du kan aktivera Viaplay.

Så här gör du för att komma igång:

1. Gå till Viaplays inloggningsportal för registrering.
    2. Välj Bjäre Kraft som TV-leverantör.
    3. I nästa ruta ska du ange ditt kundnummer. Det hittar du lättast på din faktura. Om du inte hittar ditt kundnummer kan du kontakta vår kundservice på tfn 0431-44 99 00, via e-post kundservice@bjarekraft.se eller via chatten på vår hemsida www.bjarekraft.se.
    4. Ange din e-post och tryck Fortsätt.
    5. Ange valfritt lösenord som du framöver ska använda när du loggar in på Viaplay. Bekräfta lösenordet genom att ange det igen.