Uppdatering Dilog 760-box 5.5 till 5.6

• En ruta med följande information kommer att dyka upp på tv-skärmen;

Ny fimware-version 5.6 från nätverk BJK finns tillgänglig.

Uppdatering av firmware krävs för att STB ska funger korrekt.

Uppdatering kommer att ta cirka 10 minuter. Under tiden kan skärmen blinka och du kan inte använda din STB.

Stäng inte av STB unde fimware-uppdatering.

Välj uppdatera nu, med hjälp av din fjärrkontroll, och klicka på OK.

Boxen bör starta om själv och påbörja uppdateringen. (Gör boxen inte det får man göra den strömlös. Då uppgraderas den efter omstart).

Därefter påbörjas uppgraderingen. Följande information kommer att synas på tv-skärmen;

Laddar ned nytt mjukvarupaket.

Mjukvaruppgraderingen kan ta upp till 10 minuter, Stäng inte av boxen!

Boxen startar om automatiskt när uppgraderingen är klar.

När boxen är klar ska den starta om och fungera som tidigare.

Kontakta vår support om det trots allt inte skulle fungera.

(STB betyder Set-top-box - annat ord för digitalbox)