Hur gör jag mina kontoinställningar för @ektv.nu adresser?

• Kontoinställningar med IMAP4
    Gå in i din e-postklient och välj att lägga till ett IMAP4-konto med följande inställningar

E-postadress: din.adress@ektv.nu
    Användarnamn: ektxxxxxx
    Lösenord: Ditt lösenord

Inkommande server: imap.ektv.nu
    Port: 993 och SSL
    Utgående server: smtp.ektv.nu
    Port: 465 och SSL

Tänk på att fylla i användarnamn och lösenord på både inkommande och utgående server (i vissa klienter räcker det med att ange att det skall vara samma som för inkommande vad gäller smtp-authentisieringen).

Kontoinställningar för POP3
    Gå in i din e-postklient och välj att lägga till ett POP3-konto med följande inställningar

E-postadress: din.adress@ektv.nu
    Användarnamn: ektxxxxxx
    Lösenord: Ditt lösenord

Inkommande server: pop.ektv.nu
    Port: 995 och SSL
    Utgående server: smtp.ektv.nu
    Port 465 och SSL

Tänk på att fylla i användarnamn och lösenord på både inkommande och utgående server (i vissa klienter räcer det med att ange att det skall vara samma som för inkommande vad beträffar smtp-autentiseringen).