Hur administrerar jag e-postkonto @bjarenet.com?

• Logga in på Bjärekraft med de användaruppgifter du fick hemskickat tillsammans med välkomstbrevet.

Här kan du skapa ny e-postadress, byta lösenord och ta bort e-postadresser.

Skapa ny e-postadress
    Tryck på "E-post" och därefter "Skapa ny e-postadress".
    Här anger du din önskade adress i fältet "Ange ny e-postadress" och ett lösenord i fältet "Ange lösenord". Tryck sedan "Spara". Din e-postadress är nu skapad.
    Tryck på "Tillbaka" för att återgå till översikten. Inom en kvart kommer din nya e-postadress att synas i listan.