Har jag tillgång till webmail som e-post kund hos Bjäre Kraft?

• Du kan läsa dina e-postmeddelanden från vilken plats som helst via webmailen. Det enda som krävs är tillgång till Internet, din e-postadress och lösenord. Du loggar in under Mina sidor.

Om du inte har kvar pappret med dina inloggningsuppgifter måste du kontakta oss för att få dem på nytt: bredband@bjarekraft.se eller tel nr 0771-38 38 38.