Vad behöver jag göra för att kunna använda play-tjänsten hos C More?

• Du som köper TV-paket från C More har också möjlighet att se dessa kanaler via deras play-tjänst. Sedan april 2018 har de nya inloggningsrutiner som innebär att du också måste ha ett registrerat C More-konto. Så här går du till väga:

1. Surfa till www.cmore.se/operator/login
    2. Välj Bjäre Kraft som operatör.
    3. Skriv in ditt kundnummer som du har hos Bjäre Kraft samt ditt postnummer (för fakturaadressen) . Klicka på "Anslut till C More".
    4. Välj fliken ”Skapa konto” för att skapa ett nytt C More-konto med mailadress att ansluta, eller välj ”Logga in” om du redan har ett C More-konto som du vill ansluta.
    5. Efter att du har skapat ett nytt konto eller loggat in med ett befintligt, så har kontot blivit anslutet till dina operatörsuppgifter.

Detta behövs bara göras en gång och därefter kan du logga in på andra enheter med enbart din e-postadress. Du kommer inte heller att loggas ut var 30:e dag, som i tidigare lösning.