Hur kommer jag igång med CA-modul Cryptoguard CI+?

• Så här installerar du din CA-modul

1. Koppla en antennkabel mellan antennuttag i väggen och antenningången på din
    TV (om det inte redan är gjort).

2. Sätt in programkortet i CA-modulen - det ”guldiga” chipet uppåt och inåt.

3. Sätt in CA-modulen i TV:n. Var noga med att göra detta åt rätt håll och inte med
    våld eftersom det kan skada stiften i TV:n. Om du är osäker - läs i din TV-manual.

4. Starta TV:n och gör en automatisk kanalsökning enligt bruksanvisningen till TV:n.
    Fungerar det inte behöver du ange följande uppgifter manuellt:
    • Muxar: 306-602 MHz
    • Modulationstyp: 256 QAM
    • Symbolerate: 6875 kbit/s
    • Nätverks-ID: 41005

5. Det kan ta några minuter innan CA-modulen och TV:n börjar fungera tillsammans.

Här finns en PDF med installationsansvisningar.