Hur kommer jag igång med digitalbox Dilog DCT-280HD?

• 1. Packa upp utrustningen

Börja med att packa upp digitalboxen med mera ur förpackningen. Kontrollera att allt finns med.
    Se gärna filmen med John på Ängelholmskontoret, när han packar upp.

2. Installera utrustningen

a. Koppla boxen till din TV med HDMI-kabel.
    b. Koppla en antennkabel mellan antennuttag i väggen och boxens antenningång.
    c. Anslut boxens strömkabel.
    d. Montera två batterier i facket på fjärrkontrollens undersida.
    e. Kortet ska sättas i med det ”guldiga” chipet nedåt och inåt i kortläsaren.
    f. Starta TV och box.

3. Gör kanalsökning

filmen visar John hur man gör en kanalsökning när boxen är inkopplad.

Här finns även en PDF med installationsanvisningar.