Hur gör jag fabriksåterställning på digitalbox Dilog DCT-760HD och DCH-810?

• 1. Tryck på MENU-knappen på fjärrkontrollen.

2. Bläddra höger tills du kommer till kategorin Konfiguration

3. Gå nedåt till alternativet Systeminställningar och tryck OK

4. Markera andra alternativet Återställ till fabriksinställningar och tryck OK

5. Slå in PIN-kod 1 1 1 1 och sedan OK-knappen för att komma vidare

6. Boxen fabriksåterställer sig och starar nu om

7. Efter omstart möts vi av Förstagångsinstallation och nedan alternativ är korrekta.
    Språk: Svenska
    Läge: Hybridläge
    Tunertyp: DVB-C-kabel
    Scanningstyp: Automatisk

8. Tryck OK-knappen på fjärrkontroll när värdena är korrekta och välj-knappen på TV är gul.

9. Digitalboxen söker nu efter kanaler. När den är färdig trycker man OK för att spara kanalerna och därefter är det klart.