Bjäre Krafts TV-tjänst fungerar inte på min Samsung-TV. Vad är problemet?

• Använder du en Samsung-TV finns två huvudsakliga problem som kan uppstå.

1. CI+ Error Host Certificate Invalid
    Detta är ett återkommande fel som kan drabba kunder med Samsung-TV.

Då ska följande göras för att konstatera att TV:n är OK:
    * Dra ut antennkabel och modul från TV:n
    * Tryck i snabb följd med fjärrkontrollen:
    a. Mute
    b. Siffrorna 2,4,7
    c. EXIT

Man får då något av följande meddelande:
    “Common interface test failed” - Då är TV:n defekt och kund får kontakta Samsung för service.
    “Common interface test success” - Då är TV:n OK och kan användas.

2. Om det inte hittas några kanaler och TV:n har mpeg4, gör en manuell kanalsökning med rätt inställningar:
    Välj kanalsökning via KABEL med sökningsalternativ "snabb" och ange följande värden:
    Muxar: 306-602 MHz
    Modulationstyp: 256 QAM
    Symbolerate: 6875 kbit/s
    Nätverks-ID: 41005